Alles wat we doen is gerelateerd aan het voorzien van innovatieve oplossingen voor behoeften van onze klanten. We bereiken dit door de inzet van iedereen in onze organisatie, ongeacht hun rol. Dit is alleen mogelijk omdat wij in staat zijn getalenteerde ingenieurs, technici en ondersteunend personeel aan te trekken en te trainen.
We blijven onszelf uitdagen om de grenzen van technologie te overschrijden en verbazen ons soms over de uitkomst. Ons team, actief in 80 landen, zorgt voor een wereldwijde benadering en verspreiding van de beste technologie. Omdat onze klanten groeien, zijn wij in staat om de verwezenlijking van hun productiedoelstellingen te ondersteunen.
Wij herkennen ook de vitale bijdragen van onze zakelijke partners en hun personeel, die ons feedback geven en van gegevens voorzien. Zonder dit zouden wij niet de voordelen van technische ontwikkelingen kunnen identificeren en kwantificeren en niet kunnen bouwen aan de resultaten in onze toonaangevende applicatie-database.
Omdat onze teamleden werken met klanten en zakenpartners is er een gevoel van vooruitgang en saamhorigheid; dit maakt samenwerken waardevol. Dit is de bron van onze motivatie.

Volg ons op Social Media

Neem contact op met mij

Tessa Huiting
HR Adviseur

Ilona van Uum
HR Manager

Nijverheidsstraat 2
6905 DL Zevenaar
Nederland

Telefoon: +31 (0) 316 58 22 00
E-mail: recruitment@kinkelder.nl