Elk lid van ons team deelt de passie voor zaagtechnologie en de technische eisen van het continu verfijnen van de zaagbladen en het zaagproces. We gedijen op de uitdagingen van onze klanten, hoe onwaarschijnlijk ze ook lijken.
Onze locatie in het oosten van Nederland ligt gunstig ten opzichte van toonaangevende spelers in Europees onderzoek en ontwikkeling in materiaalwetenschap en machinebouw. We ontwikkelen gezamenlijke onderzoeksprojecten met universiteiten, industriƫle gebruikers en machinefabrikanten. Door het verzamelen van de gegevens van deze projecten zijn we in staat om de kennis in een gestructureerde vorm direct naar de werkvloer van onze klanten over te brengen.
Voor onze eigen productie hebben we directe invloed op de leveranciers van onze machinefabriek met als doel de precisie en consistentie van hun apparatuur te verbeteren zodat ze aan onze steeds veeleisender wordende kwaliteitsnormen kunnen voldoen. Daardoor zijn wij in staat de prestatie van onze zaagbladen te verbeteren en deze prestatie gedurende de levensduur te handhaven.
Deze proactieve strategie van R&D bepaalt onze voorsprong in de markt en handhaven we daarmee ons leiderschap in high efficiency zagen. Onze focus is altijd de kostenreductie van het zaagproces in een uitdagende technische omgeving. Deze filosofie heeft ons gebracht naar een toonaangevende positie in productinnovatie en kwaliteit, productiviteit expertise, consultancy en probleemoplossende mogelijkheden.

Volg ons op Social Media

Neem contact op met mij

Tessa Huiting
HR Adviseur

Ilona van Uum
HR Manager

Nijverheidsstraat 2
6905 DL Zevenaar
Nederland

Telefoon: +31 (0) 316 58 22 00
E-mail: recruitment@kinkelder.nl