Performance by Teamwork
Een wereldspeler van formaat

In 1945 begon Kinkelder in het landelijk gelegen Zevenaar met het ontwerpen en bouwen van spuitmachines voor de fruitteelt. Begin jaren ’60 werd dit uitgebreid met de ontwikkeling van zaagbladen en in 1964 werden de eerste HSS cirkelzaagbladen geproduceerd. Daarna ging het snel.

Nu horen wij bij de absolute wereldtop en zijn wij een van de grootste en toonaangevende producenten van industriële cirkelzaagbladen. Naast de hoofdvestiging in Zevenaar hebben we nog 14 internationale vestigingen in Europa, Azië en Noord-Amerika.

Alleen het beste is goed genoeg

Bij alles wat we doen staan vier begrippen centraal: kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dat geldt voor de manier van werken, hoe we met klanten omgaan en hoe we
binnen Kinkelder samenwerken. We doen er alles aan om de top-3 positie die we hebben bereikt vast te houden en onze klanten nog beter te bedienen.

Wereldspeler van formaat

Onze zagen vinden hun weg naar ruim tachtig landen over de hele wereld. Dankzij onze eigen dochterbedrijven en een hoogwaardig netwerk van goed opgeleide en getrainde distributeurs, staan we in al die landen dicht bij onze afnemers. Wij kennen hun wensen, horen waar ze mee bezig zijn en zoeken samen naar de beste oplossing voor ieder zaagprobleem.

We hebben alles in huis

Om niets aan het toeval over te laten hebben we alle disciplines in eigen huis. Van Research & Development en engineering, via de hoogwaardige productie van HSS- & hardmetaal cirkelzaagbladen en de PVD-coating, tot logistiek management en aftersales-support. Interne bedrijfsopleidingen en -trainingen zorgen ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en dat we als team optimaal presteren.

Wij geloven in teamwork

Net als in de sport, word je ook in de zakenwereld alleen kampioen wanneer je als team optimaal presteert. Vandaar dat we veel tijd en aandacht besteden aan onze medewerkers en de manier waarop we met elkaar samenwerken. Met geavanceerde apparatuur, een geoliede organisatie, gemotiveerde mensen en een prettige werksfeer gaan we iedere dag voor goud!

Passie voor techniek

Wereldwijd staan er bijna 400 mensen bij Kinkelder klaar om bestaande en nieuwe klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ongeveer de helft daarvan werkt in Zevenaar, waar het hoofdkantoor en de belangrijkste productielocatie gevestigd zijn. Om onze positie in de markt te versterken zoeken we voor de research- en productieafdelingen, maar ook voor de ondersteunende functies ervaren vakmensen en gemotiveerde starters met passie voor techniek. Heb jij geen technische ervaring of opleiding, maar wel interesse voor techniek? Geen probleem. Ook dan maken we van jou een echte Kinkelder vakman of vakvrouw!

Voel je thuis bij Kinkelder

Onze HSS, hardmetaal en segmentzaagbladen worden over de hele wereld verkocht, maar toch herken je in Kinkelder nog steeds het (h)echte Nederlandse bedrijf. Hollandse nuchterheid, handen uit de mouwen, geen onnodige bureaucratie, aandacht voor goede werkomstandigheden, een prettige sfeer tijdens het werk, een zeer actieve personeelsvereniging, ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid en waardering voor al onze medewerkers.

Ruimte om te groeien

Ook zonder technische achtergrond kun je bij Kinkelder aan de slag. Wel moet je flexibel zijn, je kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden en nieuwsgierig zijn naar nieuwe technieken. Werken bij Kinkelder is een uitdaging en biedt volop kansen om te groeien. Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan het opleiden en bijscholen van onze mensen. Kijk hier voor onze bedrijfsopleidingen.

Volg ons op Social Media

Neem contact op met mij

Tessa Huiting
HR Adviseur

Ilona van Uum
HR Manager

Nijverheidsstraat 2
6905 DL Zevenaar
Nederland

Telefoon: +31 (0) 316 58 22 00
E-mail: recruitment@kinkelder.nl